کمربند طبی

کمربند طبی

کمربند طبی

Blog Article

جوراب فشاری نباید خیلی تنگ باشد یا باعث درد شود. پس از هر بار پوشیدن این جوراب‌ها، پوست خود را از نظر تغییراتی مانند قرمزی، فرورفتگی، خشکی و کبودی بررسی کنید.

خوابیدن در حالت افقی باعث می‌شود دریچه‌های وریدی نسبت به زمانی که نشسته یا ایستاده‌اید، عملکرد بهتری داشته باشند.

استفاده از جوراب‌های ضد آمبولی، عمدتاً برای بهبود گردش خون پس از جراحی یا در مواردی که ریسک ایجاد لخته خون افزایش یابد، توصیه می‌شود.

در این مقاله به سؤالات مربوط به استفاده از این جوراب‌های واریس و نیز خطرات مرتبط با آن‌ها پاسخ داده می‌شود، و همچنین در مورد نحوه انتخاب اندازه و شکل مناسب آن نیز توضیحاتی ارائه خواهد شد.

۱۲:۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه

 اگر شغلی دارید که به پایین کمرتان فشار زیادی وارد می شود، این کمربندها بعد از یک آسیب دیدگی بسیار موثر واقع می شوند و از کشیدگی بیش از حد به ناحیه ستون فقرات جلوگیری می کنند.

درمان بی اختیاری ادرار با بیوفیدبک و شناخت علل بی اختیاری و تکرر ادرار

نتایج حاصل از برخی مطالعات نشان داده‌اند که استفاده از کمربند طبی در برنامه درمانی باعث بهبود تحرک و کاهش درد می‌شود. با این حال، تحقیقات بیشتری در این خصوص باید صورت گیرند.

استفاده در مواقع استراحت: برای برخی افراد، استفاده از جوراب واریس فقط در مواقعی که در منزل استراحت می‌کنند یا پاهای خود را بالا می‌گذارند (به طور مثال در حال خوابیدن) توصیه می‌شود. این اقدام در کاهش ورم و درد پاها اثرگذار است.

جوراب‌های واریس ساق بلند اگر به طور نادرستی پوشیده شوند و چین و چروک داشته باشند، احتمال دارد مشکلاتی را ایجاد کنند.

جوراب‌ واریس معمولاً فشار بیشتری را در نزدیکی مچ و روی پا وارد می‌کند و با اعمال فشار مضاعف شرایطی را فراهم می‌کند که به تقویت جریان خون کمک کند.

چنانچه پزشک استفاده از کمربند بیشتر بخوانید طبی را توصیه نمی‌کند، بیمار نیز باید از این توصیه پیروی نماید.

توصیه می‌شود قبل از استفاده از کمربند طبی با پزشک مشاوره نمائید.

همانطور که در ادامه ذکر خواهیم کرد، کمربند های طبی انواع مختلفی دارند و هرکدام کارایی متفاوتی را دارا می باشند به همین دلیل طبیعی است که از نظر قیمت با یکدیگر متفاوت باشند.

Report this page